Årstiderne Arkitekter

Årstiderne Arkitekter

PreviousNext

 

Årstiderne Arkitekter er én af Danmarks største arkitektvirksomheder, med over 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi består af knap 300 engagerede medarbejdere fordelt på vores tegnestuer i Silkeborg, København, Herning, Göteborg i Sverige, Oslo og Nesbyen i Norge, samt i Bangladesh.

Vi er dedikerede til at skabe bæredygtig og videnbaseret arkitektur, som tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition er det vores målsætning altid at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder og omgivelser.  Vi er altid ambitiøse på byggeriets og bygherrens vegne.

Som designere og rådgivere vil vi gerne gøre en forskel, og derfor har vi fokus på specialisering. Det betyder, at Årstiderne Arkitekter er opdelt i fem segmenter, som er vores ekspertområder. Vi kalder dem living, working, shopping, leisure og learning:

Living skaber private og almene boliger

Working skaber kontor- og administrationsbyggeri

Shopping skaber butikker og shoppingcentre

Leisure skaber fritids- og idrætsbyggeri

Learning skaber byggeri til undervisning og læring

Vi udvikler løbende vores processer, så de passer til fremtidens krav, udfordringer og muligheder. Vi arbejder med andre ord innovativt og har blandt andet fokus på digitalt byggeri og 3D- projektering. Vores ydelser består overordnet af arkitektrådgivning, design, byplanlægning, landskabsplanlægning, bygherrerådgivning samt bruger- og borgerinddragelse. Vi arbejder tværfagligt, hvor det er muligt, så der skabes en dynamisk proces og et unikt slutprodukt.

Learn more about Årstiderne Arkitekter here:

logo_aarstiderne_arkitekter_2

Share

Share