Samtalesalon

Samtalesalon

- The Gaming Mile

PreviousNext

Spiludvikling er noget, der foregår online, eller er det?

Både og – for der skal mennesker og kreative hjerner til. Hver dag færdes hundredevis af spirende og blomstrende spil-folk på stækningen af NP Josiassens Vej fra Grenaa Idrætscenter til GD-grunden, eller rettere mellem uddannelse og fremtidige virksomheder. I dag er det ren transport, men hvad nu, hvis vejen blev til en del af deres daglige inspiration? Blev det sted de gik hen for at give plads til kreativiteten. Et sted som var med til at skabe en fælles identitet, ikke bare for Spil-folket, men også for den styrkeposition Spiludvikling har i erhvervslivet i byen.

Vi vil gerne invitere dig/jer til at udforske og udfolde dette i en samtalesalon*.

Invitation
En samtalesalon er et fagligt sammenskudsgilde med samtaler, der overrasker og flytter os, og som kan skabe nye forretningsmuligheder
på tværs – for ildsjæle, byudviklere, forskere, erhvervsfolk og arkitekter. Vi stiller spørgsmålene, I fører samtalen. Temaerne for aftenen er Kreativitet og Identitet. Du vil støde på samtaleemner som: Hvilken indflydelse har fysiske omgivelser på ideudvikling? Hvad betyder identitet? Hvordan skabes…

Det kræver ingen forberedelse eller forkundskaber at deltage. Du skal bare have lyst til at møde nye mennesker og til at samtale med dem ud fra din faglighed, holdninger og ideer, så sørger vi for, at du finder nogen at snakke med.

Hvor og hvornår:
Torsdag den 8/3-18 fra kl. 17.30-20.30 hos Game Hub Denmark, Østerbrogade 67A-C, Grenaa

Program:
17.30 — Ankomst og snak
17.45 — Velkomst, introduktion og samtalesalon
20.00 — Opsamling og networking
20.30 — Tak for i aften

Vi serverer lidt let til ganen. Deltagelse er gratis. Bindende tilmelding efter først til mølle princippet til Signe på smd@thearchitectureproject.dk, senest d. 1/03-18.

 

Download invitationen her

Share

Share