Generalforsamling

Generalforsamling

2017

PreviousNext

Det er en stor glæde at invitere vores medlemmer til årets generalforsamling, der finder sted fredag d. 5. maj 2017 kl. 13.00-19.00 på SPOT+, Radisson Aarhus.

Dagens program byder på generalforsamling, lancering og afvikling af MEET MARKET med offentlige udbud, pitch af løsninger og valg af vinderprojekter, RISING Live ”Musik og rum”, reception, bobler og netværk – og ikke mindst god musik.

Deltagelse i generalforsamlingen er adgangspas til hele arrangementet.

Vi glæder os til en indholdsrig dag med mulighed for at få indflydelse på foreningens arbejde, at netværke med kolleger og for reel match making med klyngeaktører indenfor arkitektur og byggeri.

Det bliver en dag, hvor vækstlags- virkomheder konkurrerer om at vinde mindre, offentlige udbudsprojekter, hvor din stemme også tæller. Og det bliver samtidigt en dag i musikkens tegn med lancering af samarbejdet mellem The Architecture Project og SPOT – Live in Architecture, der starter op i 2018.

Medlemskab af The Architecture Project giver gratis adgang til programmet for alle ansatte i medlemsorganisationerne.

Hvis I ønsker at deltage i SPOT+ festivalen, kan I ved tilmeldingen bestille fredagsbillet hos TAP til 175,- (normalpris 300,- plus gebyr).

Læs mere og se program og dagsorden her

Share

Share